Hotel & Spa St. George
видове почивка : на море     СПА почивка

почивка в Поморие
адрес: ул. Яворов 15
тел.: 059624411
факс: 059624815
gsm: 0885274884
e-mail: office@st-george-bg.info

Намира се в старата част на Поморие. Граничи с крайбрежния булевард от едната страна и пешеходния център на града, от друга, състои от 3 части с отделни уютни фоайета. 

Хотелът е интересен и привлекателен за гости в командировка, за бизнес срещи, фирмени събирания. Обособена е и зала за провеждане на мероприятия с капацитет от 10 до 60 места. 

Гостите могат да се насладят на изисканата кухня в заведенията за хранене към хотела. През есенно-зимния период в една от залите всяка вечер има изпълнение на музика на живо. През летния сезон, във външната градинска площ на хотела, гостите могат да се насладят на приятна обстановка, спокойствие и прохлада. На покрива на хотела се намира скай - бар със слънчева тераса, джакузи и шезлонги, от където се открива прекрасна морска панорама към Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Созопол. 
Като част от стандарта се предоставя целогодишно закрит басейн с хидромасажна зона за релакс и отмора. Предпочитани места за есенните, зимните и пролетните почивки , както и уикенд периодите са сауната, фитнес залата, солариума и масажните кабинети, работещи също целогодишно. 
| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ