Royal Towers Cup 2010


2010-09-20На 18/09/2010 и 19/09/2010 в к-с Банско Роял Тауърс се проведе първият турнир по плажен тенис Royal Towers Cup 2010. Комплексът, със своите 2 новопостроени игрища за плажен тенис и за плажен волейбол и луксозна база, превърна турнира от състезание в един невероятен празник.

В турнира взеха участие повече от 50 участника, сред които Мисис България 2009 – Лазарина Стефанова, Цеци Красимирова, шефът на прес група 168 часа – Пламен Тенев, Цветан Лъжански, адреналинката Ваня Георгиева, шефката на pro.bg– Петя Желева, националния състезател по голф – Александър Ефтимов. В турнира взеха участие и двойки от гр. Банско – Иван Баряков и Томи Говедарев.

Турнирът се раздели на три етапа: за мъжки, женски и смесени двойки. Победители при мъжете станаха Росен Ненчев и Петър Кирилов, които спечелиха голямата награда – едноседмична почивка в к-с Банско Роял Тауърс, при жените – Йоана Андреева и Катина Симеонова. При смесените двойки купата грабнаха – Петър Кирилов и Лазарина Стефанова. 

Състезанието беше открито от кмета на община Банско – г-н Александър Краваров и г-н Георги Дончев – от страна на федерацията по Плажен тенис.  Идеята на турнира е да стане традиция и да бъде с международен характер.

Благодарим за подкрепата на община Банско, на Българската федерация по Плажен Тенис и на вина Катаржина за оказаната подкрепа.

| НОВИНИ