Вила Вучев
видове почивка :   на планина   СПА почивка

почивка в Велинград
адрес: п.к.4600 град Велинград, квартал Каменица бул. Вела Пеева 12
gsm: +359 888 899 492
e-mail: villa.vuchev@gmail.com
Добре дошли във Вила Вучев
Една луксозна вила в Западните Родопи
 
“Вила Вучев” е петзвездна елегантна вила във Велинград, България, със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи. Тази луксозна вила се намира в красивата планина Родопи на 700 метра надморска височина, в едно от най-добрите места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите.
“Вила Вучев” е носител на престижната награда “Бутикова Вила” за 2015 година на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.
Каним Ви в прекрасно озеленения двор с топъл минерален басейн и барбекю, релаксиращия център със сауна и джакузи и трапезарията с подбрани вина, за да преживеете една незабравима почивка.
“Вила Вучев” се намира в едно от най - прекрасните места в България – град Велинград, живописно разположен в Чепинската котловина в Западните Родопи. Градът има планински климат - лятото е прохладно, а зимата мека. Велинград е един от най - безоблачните градове в България. Водни ресурси в района на Велинград – реки, карстови и минерални извори – има в изобилие. Тук са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища. Минералните извори (80 на брой), мекият климат и прекрасната природа са голямото богатство на града. Велинград е един от най-големите балнеологични курорти в България и е известен като “СПА столицата на Балканите
| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ