Стартира благотворителна кампания за деца с увредено зрание


2011-07-18 

В кампанията “Спести и дари” ще се даряват средства за закупуване на пишещи машини на брайлова азбука за учениците от СОУ за деца с увредено зрение “Луи Брайл”.

Средствата ще се набират от всеки, който закупи карта Discount.bg като 10% от стойността на всяка закупена карта в края на годината ще се даряват за благотворителната кауза.

Картата е на стойност 29 лв. и включва фиксирани отстъпки от крайната цена на стои и услуг в търговските обекти, предлагащи тази услуга.

Отстъпките за всеки потребител са в размер  на 5-10% и може да бъде използвана целогодишно без приносителите й да са притиснати от изтичащо време или изчерпана наличност. Използването на картата няма ограничения в определен отрасъл, тя може да се използва за хранителни стоки, почивки и туризъм, електротехника, здраве и красота, образование, облекло, медицинско обслужване и др.

Услугата засега се предлага в София, но амбицията на екипа, който я разработва, е тя да навлезе и в по-големите градове на страната.

Discounts.bgе карта за фиксирани отстъпки от крайната цена на стоки и услуги за целенасочено повишаване покупателната спосолност, за социално стимулиране на българския потребител и увеличаване на неговия бюджет всеки ден с до 10%. Отстъпките се осигуряват от нас и от нашата партньорската мрежа, каза Даниела  Маринова, продуктов мениджър на Discounts.bg

Картата може да бъде закупуна от всеки на сайта www.discount.bg или от офиса на фирмата, предоставяща услугата.

Столична община и заместник – кмета на София Албена Атанасова подкрепиха проекта.

Със стартирането на проекта от компанията дариха първата пишеща брайлова машина на Любомир велков, заместник директор на СОУ за деца с увредено зрение Луи Брайл. Една такава машина струва 400 евро.

| НОВИНИ