Най-младият хотелиер в Мелник се самоуби


2011-08-01 

Най-младият хотелиер в Мелник - 32-годишният Венцислав Паскалев, е сложил край на живота си, като се застрелял със собственото си оръжие. Бизнесменът е издъхнал моментално в стая в собствения си хотел "Славова крепост". Самоубийството е станало преди полунощ, пише в.Струма.

В съседната стая е била съпругата на хотелиера с двете им деца. Местните жители коментират, че най-вероятната причина за самоубийството е отчаяност и депресия заради сериозни финансови затрудния. В. Паскалев е един от най-младите хотелиери в района, наскоро той стана член на Сдружението на хотелиери, ресторантьори и туроператори в Сандански. Хотелът му в Мелник "Славова крепост" е построен преди близо две години и е един от най-атрактивните, с уникална архитектура и разполага с втората по големина подземна изба в града, след тази на Кортопуловата къща, има и механа със старинен интериор.

В. Паскалев е роден в Мелник, учил е и е работил в София, откъдето е съпругата му.  Семейството   са собственици на магазин за обувки на ул. "Плиска" в София. Негови приятели споделят, че не са усетили никакви признаци в поведението му, които да подсказват за взетото страшно решение. 

 

Това е втори случай на смърт на бизнесмен в рамките на един месец в Мелник.

| НОВИНИ