10% от тризвездните хотели не си вдигат телефона на рецепция


2011-08-03 

10% от тризвездните хотели не вдигат телефоните си на рецепция, показа проучване на организацията на експерти в туризма еCommerceAcademynet.. Проучването беше проведено по повод семинара „Хотелския уеб сайт днес”.

По време на семинара експерти от туристическия бизнес и технологиите разясниха на хорелиерите на какви модели трябва да заложат, за да инкорпорират технологиите в бизнеса си. За онлайн маркетинга във всички негови разновидности – video, SEO, социални мрежи, уеб дизайн и т.н., говори експертът от ProVideoMotion.com Владимир Кръстев. Той разкри някои тънкости, които хотелиерите могат да използват при развитието си онлайн.

 

Вера Генова – оперативен мениджър за София на лидера в туристическите технологии TravelStoreMaker.com, и Ирена Шекерджийска – мениджър продуктово развитие в същата компания, говириха за ползите от интегрирането на онлайн резервационните системи на сайтовете на хотелите, така че за клиентите да се създаде допълнителна възможност за извършване на всякакъв тип резервации. С това ще бъде разнообразено и портфолиотоот „concierge” услуги, които хотелите могат да предлагат.

| НОВИНИ