Биоферми и еко хотели на Bio & Eco Expo 2011


Природосъобразният начин на живот оживява в НДК
2011-09-12 

От 14 до 17 септември в НДК-София ще се проведе второто издание на изложениетоBio&Eco Expo. То се организира от Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и ще се проведе под патронажа на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов.

 

В изложбата ще участват производители и търговци на биологично сертифицирани, екологично чисти и натурални продукти - растителни и животински суровини, храни и напитки, билки и подправки, хранителни добавки; био- и натурална козметика; екооблекла, мебели, сувенири и др.; биоразградими продукти и "зелени" офис консумативи; биоферми; екотехнологии; биопестициди и биоторове.; С марката "био" ще се представят хотели и обекти за еко туризъм.

Според организаторите интерес ще представляват: биопродуктите под търговската марка "Биосвят" - биоподправки, лимец и продукти от лимец, биобезглутенови продукти Wertz, биосемена "Чиа", натурални сапуни с биозехтин и растителни екстракти; 200 вида насипен контролиран висококачествен чай и разнообразни аксесоари от доказани производители.

Ще бъдат представени новите продукти от арганово масло, нова серия на Organic Surge - за вашата кожа и професионална серия за коса. Madara Ecoosmetics ще представи най- новите продукти от сериите Eco Face, Eco Body, Eco Hair, Eco Deco и Eco Baby.

Възглавници за пътуване с пълнеж от биообвивки на просо, флашка - персонална бутилка за "жива" вода, ръчно изработена сребърна бижутерия с истински цветя; дървени 3D пъзели, соларни конструктори, соларни аксесоари за велосипеди, телефони и много други био- и екопродукти.

| НОВИНИ