3К АД

адрес: кв.Аспарухово, РАПИ – Варна, офис 101
тел.: 052/ 375011

„3К“ АД е инженерингова  компания, работеща в сферата на енергетиката и околната среда вече над 10 години. Предлага услуги, свързани с проектирането, доставката и цялостното изграждане на фотоволтаични системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, както и комплексни инженерни решения за специфични обекти. Основни направления са автономното и аварийно захранване чрез фотоволтаични модули и фотоволтаични системи за директно свързване към енергийната мрежа. Партньор в тази дейност е немската фирма IВС SOLАR AG – световен лидер в проектирането, доставката и изграждането на фотоволтаични централи с най-високо качество на оборудването и изпълнението.

В сферата на опазване на водните ресурси„3К“ АД предлага на своите клиенти високоефективни решения за пречистване на отпадъчни води, които доставя от своя основен партньор в тази област, Bio-Microbics Inc. - американска компания с дългогодишен опит в производството на системи за пречистване на отпадъчни води.

 

 Най-новите продукти, предлагани от „3К”АД, са автономни соларни решения за напояване, за изпомпване на питейна вода, циркулация на басейни и много други.  Те са надежден и изцяло автономен източник на енергия за водоснабдяване на изгодна цена. Не се нуждаят от гориво, затова преносът е изгоден, а поддръжката им – минимална. Фотоволтаиците могат да допринесат за сигурното водоснабдяване в много сфери на стопанската и битова дейност. В съчетание с висококачествените помпени системи, разработка на немската фирма LORENTZ, те са изключително ценен продукт.

 

Соларните помпени системи  от „3К” АД са носители на Златен медал от 68-я Международен технически панаир в Пловдив – 2012.

| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ