Арапя сън Ризорт
видове почивка : на море    
видове туризъм : морски  

почивка в Царево
адрес: м. Арапя
тел.: +359 59 09 80 97
факс: +359 59 09 80 97
gsm: +359 888 819 977
e-mail: sales@arapyasunresort.com
"Арапя Сън Ризорт" е разположен в живописен залив, заобиколен от борови и широколистни гори на местността Арапя, намиращ се на 70 км. южно от гр. Бургас, между курортите Лозенец и Царево. Разположението на комплекса е на първа линия на морският бряг и предлага панорамни гледки, прохладни вечери и така желаното уединение и усамотение на фона на просторното море за една пълноценна и зареждаща с енергия почивка.
 
Комплекс "Арапя Сън Ризорт" разполага с 68 луксозни апартамента разположени в 5 самостоятелни сгради, като гостите могат да избират между 22 луксозни студиa, 30 апартамента с една спалня и 16 апартамента с две спални, всички с балкони и впечатляваща гледка към морската шир. Всички апартаменти са оборудвани с удобни и висококачествени мебели, както и с всички необходими съвременни удобства (климатик, сателитна телевизия, интернет, кухненски бокс, хладилник, обслужване по стаите, и др.)
 
Уютният и гостоприемен вътрешен дизайн, съчетанието на традиционни природни материали и модерен стил със съвременни технологии, цветови комбинации и ненатрапчива визия подчертават по най-добрия начин постигнатият лукс в комплекса.
 
Приветливите, просторни и удобни апартаменти в "Арапя Сън Ризорт" се отличават с подчертан вкус и придават друго измерение на понятието гостоприемство.
 
Посетете Спа центъра на комплекса, предлагащ сауна, парна баня, фитнес и масаж, както и басейнът за деца, външният басейн, от шезлонгите на когото се разкрива неповторима гледка към целият залив и се насладете на спокойствието и избягайте от реалността.
 
В комплекс "Арапя Сън Ризорт" можете да се наследите и на кулинарните изкушения на ресторанта предлагащ интернационална и българска кухня, ястия отговарящи на най-високите изисквания и стандарти за здравословно хранене.
| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ