Сол Марина Палас

почивка в Несебър
адрес: ул. Иван Вазов 7
тел.: +359 554 20600
факс: +359 554 20601
e-mail: marinapalace@pirgos.com
В края на новия и началото на древния град Несебър, на брега на морето, се намира едно истинско място за почивка - хотел Сол Марина Палас. Хотелът съчетава модерен дизайн, уютна атмосфера и безупречно обслужване. 
Легловата база на хотела се състои от 123 двойни стаи, 1 единична стая и 4 апартамента. Повечето от тях са с  неповторим морски изглед и са  оборудвани с телевизор със сателитни програми, информационна система, кабелен интернет, мини - бар, индивидуален сейф, централна система за климатизация и вентилация, баня с душ кабина и сешоар.
За удобството на нашите гости функционира платен подземен паркинг. В общите части на хотела гостите могат да ползват Wi-fi интернет.
 
Със своето уникално местоположение и качество на предлаганите услуги, четиризвездният хотел Сол Марина Палас e изключително добър избор за бизнес-мероприятия. Модерните конферентни зали за работните Ви срещи, изисканите заведения за разпускане в края на деня, комфортните стаи за отдих с прекрасна панорама, ще направят престоя Ви незабравим.
 
Почувствайте четиризвездния комфорт!
| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ