Eр Берлин започва да извършва код-шеър полети с България Ер


2015-01-07От 14 януари 2015 г. „Ер Берлин” и „България Ер” - българският национален превозвач, ще предлагат код-шеър полети по избрани европейски маршрути.

„Ер Берлин” ще постави своя код на полетите на „България Ер” от Берлин, Франкфурт и Виена до София, с което въвежда непрекъснати полети за пръв път от Австрия до българската столица.

„България Ер” също така планира да приложи своя FB код на полети от мрежата от маршрути на „Ер Берлин”: в бъдеще вътрешните полети в Германия от Берлин – Тегел до Дюселдорф, Кьолн, Франкфурт и Щутгарт ще имат допълнителен полетен номер. От средата на януари директните полети на „Ер Берлин” от Берлин до Копенхаген, Стокхолм, Гьотеборг и Хелзинки също ще летят с кода на българската авиокомпания. Благодарение на новото код-шеър споразумение пътниците от София могат също да се възползват от удобни  свързващи полети по мрежата от маршрути на „Ер Берлин”, например до Чикаго, Ню Йорк и Абу Даби.

Със стартирането на код-шеър полетите в средата на януари всички полети по мрежата от маршрути на „Ер Берлин” до и от България ще се извършват от „България Ер”. Пътниците, които вече са резервирали полет с „Ер Берлин” по маршрута Берлин – София, ще бъдат прехвърлени на новите код-шеър полети.

| НОВИНИ