SPIRIT of Burgas се завръща


2015-03-17SPIRIT of Burgas се завръща с ново издание на 7 и 8 август тази година – след едногодишно прекъсване. Това стана ясно, след като кметът Димитър Николов обяви, че заедно с Balkan Entertainment Company ще обединят усилия, за да бъде продължено развитието на фестивала. Амбициите и ентусиазмът на Общината, както и широкият публичен интерес, са причината най-мащабният музикален проект у нас да бъде продължен.

Изгрял през 2008 г., SPIRIT of Burgas бързо се превърна в символ на града и спечели още по-голяма популярност на Бургас и региона като желана дестинация в областта на културния туризъм, припомня общинският пресцентър.

За шестгодишната си история SPIRIT of Burgas привлече впечатляващи изпълнители като Faith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-Tang Clan и много други, превръщайки в реалност не една, а хиляди мечти.

Присъщо за формата, и тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове. Тази година фестивалът ще се проведе в два дни на 3 сцени. Обединил в себе си музиката и летните страсти, SPIRIT of Burgas е много повече от обикновено музикално събитие - той е неповторимо изживяване на любимо място.

Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март 2015 г, точно в 10 часа. Всички каси за продажба - на: www.spiritofburgas.com 

| НОВИНИ