Резиденс Хаус Русе

почивка в Русе
адрес: ул. Васил Априлов 9
gsm: +359 888 986 000
e-mail: contact@residencehouseruse.com
Резиденс Хаус Русе – бутикова къща за гости с дизайнерско обзавеждане, разположена в историческия център на Русе, със запомняща се гледка към Дунава, в непосредствена близост до централния площад, градската градина и музеите в града. Къщата за гости е с контролиран достъп за гостите и техните приятели. Състои се от 11 стаи, студия, студия де лукс и мезонет. Всяко едно от студията е декорирано индивидуално с дизайнерски мебели. Стаите са снабдени с централна климатизация, безплатен бързоскоростен интернет, смарт телевизия. Уникалната покривна тераса към мезонета е удобна за частни партита и корпоративни събития. Съществуващата многофункционална зала в сутерена действа като вечерен лоундж и зала за мероприятия. Предлага се богата закуска, храни и напитки от ала карт миню. Малкият заден двор дава възможност за почивка на открито.
Комфортни стаи – Бостън 1, Бостън 2, Лофт 1, Лофт 2 
Стаите са снабдени с централна климатизация, смарт телевизори и безплатен бързоскоростен интернет, комфортни легла 164/190 
Студио: Ню Йорк, Френч елеганс, Приключенска 
Студио де лукс: Президент рум, Мюзик рум, Лакшари рум
Мезонет: луксозен апартамент, пентхаус – на две нива. На първо ниво – спален тракт и дизайнерска баня, на второ ниво – дневен тракт с, кът за почивка и хранене и достъп до покривна тераса.
| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ