Добринище

почивка в Добринище
тел.: +359 7447 21 20
e-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com
Хотел „Добринище“ е разположен на централно место – на площада в едноименния град. 
Като част от цялостен комплекс, в който влизат още хижите Гоце Делчев и Безбог, както и лифтовото стопанство на ски зона Добринище, хотелът разполага със 130 легла, с изцяло обновени част от стаите, лоби бар, механа, лятна тераса – бирария, зона за релакс, включваща сауна, джакузи и масажно студио, паркоместа за лични автомобили. На пет минути от хотела е и градската минерална баня, а малко по-далеч – открития плувен басейн. 
 
За гостите с ваканционни пакети домакините от хотел "Добринище" организират редовен транспорт до хижа Гоце Делчев през зимата.
 
 
Механа „Добринище“ се намира в хотел „Добринище“. 
Отоплявана от 3 камини, залата с капацитет от 200 места предлага на своите гости традиционна българска кухня от региона. Механа "Добринище" е включена в картата за кулинарен туризъм на Югозапада.
Телефон за резервации и информация за механа "Добринище": 0885 802 819 
 
Хижа Гоце Делчев (1485 м н.в.) Това е една от най-хубавите хижи в Пирин, която работи целогодишно и предлага топлина, гостоприемство, вкусна храна и уют. Хижата е на два етажа и партер, където е разположен малък ресторант. До нея се стига от Добринище по асфалтиран и поддържан през всички сезони път с дължина 12 км. През зимата отваря врати ски и сноуборд гардероб за екипировка под наем.
 
Хижа Безбог (2240 м н.в.) е в сърцето на Пирин. Мястото е подходящо както за почитателите на белите спортове, така и за хора, които желаят да релаксират далеч от напрежението на града.
Капацитетът на легловата база е 102 места + 6 допълнителни легла в апартаментите.
Към хижата има столова с винаги  топло меню, кафе, чай и др., както и денонощно охраняем паркинг . 
 
През зимния сезон - от декември до май, достигането да хижа Безбог е възможно само със седалковия лифт от хижа Гоце Делчев.
| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ