Теодора Палас

почивка в Русе
адрес: 133 Bulgaria, blvd.
тел.: +359 82/ 590 000
факс: +359 82/ 590 003
gsm: +359 899 599 001
e-mail: info@teodorapalace.bg
С удоволствие Ви представяме най-новия тризвезден бизнес хотел, отворил врати в Русе, България!
ХОТЕЛ
Разположен на международен път Е 85 и в непосредствена близост до Дунав мост, хотелът работи целогодишно и предлага отлични възможности за бизнес срещи, семинари, тиймбилдинги, фирмени и семейни тържества.
Капацитетът му е 30 двойни стаи и луксозни студиа с възможност за настаняване на 70 човека. Стаите са светли и просторни, със съвременен интериор и в различен стил на всеки от петте етажа.
КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА
За провеждане на корпоративни мероприятия, семинари и тиймбилдинги двете многофункционални конферентни зали с капацитет съответно 30 и 140 човека са оборудвани с професионална презентационна и озвучителна техника, както и високоскоростен безжичен и кабелен интернет. Голямата конферентна зала има и още едно конкурентно предимство – многофункционална и просторна тераса,  изключително подходяща за провеждане на кафе-паузи и коктейли на открито.
РЕСТОРАНТ
Ресторант „Палас“ е с капацитет 300 места и се състои от три зали, отделени една от друга с подвижни стъклени витрини, позволяващи едновременно провеждане на две отделни събития. За нашите гости предлагаме изискана българска и европейска кухня, както и вкусно обедно меню. 
ЛЯТНА ГРАДИНА
През летните месеци, гостите могат да се насладят на разкошната лятна градина с 300 места, сред много цветя и зеленина. 
 
Очакваме Вас и Вашите клиенти!
| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ