Туристическа борса “Вашата ваканция 2017”


2017-04-24На 20 и 21 април 2017 г. в Изложбен център „ФЛОРА” – Бургас се проведе ПЕТНАДЕСETAТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА “ВАШАТА ВАКАНЦИЯ 2017”. 
Изложението се организира по инициатива на Бургаската регионална туристическа асоциация /БРТА/под патронажа на Министерството на туризма, Областния управител на Област Бургас и Община Бургас. 
На откриването на форума присъстваха зам. –министърът на туризма Ирена Георгиева, областният управител Вълчо Чолаков, зам. -кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева, изложители и гости. 
През двата дни на изложението много български общини имаха възможността да представят своя потенциал като туристически дестинации, а фирми и организации, свързани с туризма, да представят своите продукти и услуги. С тази инициатива Бургас е отличен пример за насърчаване и развитие на вътрешния туризъм чрез сътрудничество с другите общини в страната, а също и сътрудничество между общините и бизнеса. „Имаме потенциал да развиваме България за българите”, бяха думите на зам. –министър Ирена Георгиева.
Списание „Туризъм и отдих” бе удостоено със СЕРТИФИКАТ за участие в борсата и дългогодишно сътрудничество с БРТА. 
| НОВИНИ