Аква Парадайз Ризорт

почивка в Несебър

Аква Парадайз Ризортще бъде открит през лятото на 2018 година, като в основата на проекта е създаването на клубен хотел, който да бъдев хармонична връзка със съществуващия Аквапарк „Аква Парадайз“, Несебър. Комплексът се състои от основно тяло и дведопълнителни сгради- тип анекс, които са предподставка за разнообразен начин на настаняване– общо 434 помещения.

На обща площ от 36 237 кв. м. гостите ще получаткомплексна туристическа услуга, съчетаваща висока категория на настаняване, отлично и разнообразно храненев един основен, и два тематични ресторанта, амфитеатър, професионална анимация за деца и възрастни,боулинг, няколко басейна, четириспортни игрища, зони за релакс и игри на открито, модерен СПА център.

С изгражданетои оборудването на съвремененконферентен блок, комплексътцели да привлече и много корпоративни клиенти.

Голямата зелена територия, прецизното зониране на инфраструктурата,нейната пълнота и съвременни архитектурни решения,предполагат почти целогодишно обслужване.  Нашата цел е да бъдат привлечени туристи от различни националности и от всички възрасти, които са обединени от желанието за съвременен и здравословен начин на живот,и почивка.

| СХОДНИ ТЪРСЕНИЯ