Белият замък

 

Семеен хотел Белият замък е разположен до един от най-посещаваните български черноморски курорти – Златни пясъци. Намира се на първа линия /на изхода на лифта/ на един от най-красивите и привлекателни за варненци плажове – Кабакум, на 14км. от гр. Варна. Има изключително удобен градски транспорт № 409, 109, 51.

Хотелът граничи с плажната ивица и е на четири етажа. Първия и втория етаж са с по четири помещения – по един голям апартамент с огромен балкон с централен изглед към плажа и морето – място предполагащо изключителна романтика. Другите три помещения и на първи и на втори етаж са удобни двойни стай със спални. На третия етаж да разположени голям и хубав апартамент и просторна двойна стая с изглед към морето и още един апартамент подходящ за семейства с малки деца и бебета.

Към хотела има бистро с външна тераса и градина. И двете са оборудвани с места за сядане където може да се любувате на красивата гледка с чаша студена бира и порция отлично приготвена риба. Бистрото разполага с 40 места вътре и 30 навън. Подходящо е за семейни тържества и приятелски събирания. Предлага TV  за гледане на футболни срещи и безплатно DJ за събирания и купони по всяко време на годината. Има неограничен и бърз WiFi във всяко едно помещение

За Вас и Вашето добро настроение ще помагат любезните домакини фирма Корн 2017 ООД. Те са винаги готови да се съобразят с Вас и Вашите желания.

к.к. Чайка
+359 885 737 544
www.beliyazamuk.com
beliazamok.m@gmail.com