Булаир

Хотел Булаир ще Ви впечатли със своята Ренесансова архитектура, съчетана със съвременна атмосфера и стил. Сградата е паметник на културата и през 18 век е била роден дом на известния литературен критик Владимир Василев, след което се е превърнала в медицински колеж. През 2003г. сградата е реставрирана в хотел, като през 2015г. хотелът напълно обнови своя интериор и екстериор. Името на хотел Булаир не е избрано случайно. Освен че булевардът, на който се намира, носи същото име, в превод „Булаир” означава „Намереното щастие”.

Разположен в центъра на Бургас, в близост до административни учреждения и фирмени офиси, както и непосредствено близо до Морската градина и плажа на Бургас, хотел Булаир предлага на своите гости неповторим уют и индивидуално отношение.

Хотел Булаир ще Ви спечели с отличната си локация!

Непосредствено до хотела се намират банка, банкомат, обменно бюро и денонощен магазин. На 5 мин. пеша са Морската градина на Бургас, културен център „Морско казино” и красивият „Мост на Бургас”. Допълнително преимущество са разположените в близост тенис кортове, алеи за джогинг и велоалеи, заедно с пунктове за наемане на велосипеди.На 300 м. от хотела са централният плаж на Бургас, най-модерният СПА център в Бургас “6th sense ”, който е наш партньор, Централна ЖП гара, Пристанище Бургас и Автогара „Юг”, както и спирка на основните линии на градския транспорт, включително линия №15 до летище Бургас. На 100м. е разположена централна търговска улица, с множество магазини, сладкарници и заведения, на която също ще откриете Община Бургас, Областна управа и градските ни музеи.

 

Бургас, България ул. “Булаир” №7
+359 875 205 655; +359 875 207 912
hotelbulair.com
bulair@abv.bg