Южна перла

Хотел* Южна перла Созопол е тризвезден модерен резорт тип апартаменти за гости до плажа на къмпинг Каваци. Хотелът* се намира на  50 метра от плажа, сред пясъчните дюни до самия бряг на морето, заобиколен от гора. През летните месеци хотел* Южна перла Созопол предлага 56 студия, 24 апартамента с една спалня  и 8 апартамента с две спални, всички обзаведени комфортно. Помещенията разполагат с кухненски бокс, в който има вградени котлони, аспиратор, кана за чай и кафе, както и всичко необходимо на едно семейство за една вълнуваща лятна почивка в Созопол.

Хотел* Южна перла Созопол предлага апартаменти под наем за краткосрочен и дългосрочен престой. Нашите цени за нощувки дават възможност за вместване във всякакъв бюджет, съобразно възможностите на нашите гости, без това да се отрази на качеството на престоя и обслужването. За да направите резервация в нашия 3-звезден хотел* Южна перла Созопол, намиращ се на няколко метра от брега на морето, в непосредствена близост до къмпинг Каваци и няколко минути от Стария град, натиснете бутона за резервации.

 

За горещите следобеди в хотел* Южна перла Созопол се предлагат разхладителни напитки в елегантен лоби бар. В модерно оборудван фитнес, изграден специално за гостите на хотел* Южна перла Созопол, се предлагат СПА процедури. По този начин можете да продължите своята програма, докато отдъхвате край морето в Созопол. 
В ресторант "Морска градина" към хотел* Южна перла Созопол, който разполага със 150 места, се организират уникални сватбени тържества с морска атмосфера. 
Прекрасните плажове на Южното Черноморие ви очакват през дългото българско лято. Къмпинг "Каваци" е сред онези места по морето, при които комбинацията от ситен пясък, екзотични растения и тишина, създават невероятни условия за пълна почивка и възстановяване, зареждат ви със сили и вие се връщате в офиса освободени от стреса. Местност "Каваци" се намира на 3 км южно от Созопол, където широката пясъчна ивица се среща с гора. Името на територията идва от множеството тополи, които растат наоколо. На турски „кавак“ означава топола.  

Пясъчните дюни в "Каваци" са защитена територия  със своите понтийски бели дюни, и псамофитна (пясъколюбива) растителност.  Заливът "Каваци" е използван като пристанище на древния полис Аполония. Нос Св. Месия и нос Св. Ангелина го защитават от северозападните ветрове.

 

Именно това е местоположението на комплекс от апартаменти за гости Южна перла Созопол.  Разстоянието от Бургас е 30 км по първокласен четирилентов, отлично поддържан път. Сградата на хотел* Южна перла Созопол е нова, модерна, с луксозно обзаведени студия и апартаменти,подходящи за пълноценна лятна почивка на море за семейства, приятели, компании от колеги. 

+359 55 02 95 05
+359 878 786 666
+359 878 721 111
www.southpearlresidence.com