Хотел Кристал

Хотел Кристал, Смолян разполага с леглова база от 42 места.

Ценови диапазон: 20 лв. - 40 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Добре дошли в хотел Кристал! Ще Ви посрещнем като гости, ще Ви изпратим като приятели с дар от много положителни емоции!

Хотелът е на брега на едно от най-красивите смолянски езера, заобиколен от мистиката на Червената скала и легендарната скала Невястата, в сърцето на величествената планина Родопи. 

Насладете се на слънцето, чистия въздух, приемете положителната енергия на това уникално място, забравете динамиката на Вашето ежедневие и се почуствайте като важна част от великата природа.

Мястото е с надморска височина от 1250 метра и е на 200 километра от София, на 90 километра от град Пловдив и само на 7 километра от курорта Пампорово. 

Малък, но много уютен хотел с уникално архитектурно решение, предлага 12 стаи, 5 апартамента и три мезонета, охраняем паркинг, фитнес зала, класическа финландска сауна, масажна зала, безжичен интернет, панорамна тераса, лятна градина с типична родопска визия.

Ако сте от хората свикнали с удобствата и комфорта на градския живот и едновременно с това сте любител на зимните спортове, природата, историята или екстремните преживявания - то това е мястото за Вашата почивка. За да бъде тя пълноценна, ние Ви предлагаме организирани екскурзии с превоз на хотела до интересни места, които си струва да познавате: Триград с пещерата Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Пещерата Ухловица, Агушевите конаци в село Могилица, Етногафски център в Златоград, Планетариума в град Смолян, Обсерваторията на връх Рожен, Еко маршрути; Смолянски езера, Червената скала, Каньона на водопадите в резервата Сосковчето; Едно романтично пътуване до Егейско море и плаж на Авдира. 

За любителите на спорта и екстремните приключения ще предложим: спортен лов, риболов, скално катерене, конна езда, преминаване с лодка в Надирската пещера, проникване в неблагоустроени пещери, пещерата на Тарзан и нощно наблюдение на мечки в резервата край Девин.

Смолян, ул. Алеко Константинов 5
0889-609-500
www.hotelcrystal.bg/


Гурме