Бизнес Хотел Пловдив

Бизнес Хотел Пловдив, Пловдив разполага с леглова база от 35 места.

Ценови диапазон: 34 лв. - 65 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, Бизнес Хотел Пловдив е идеалното място, където да отседнете в Града на тепетата. Ние сме сред най-новите и модерни 3-звездни хотели в града. 

Бизнес Хотел Пловдив е разположен в Централната градска част, в близост до Главната търговска улица, Градската градина, Стария град, културните и исторически забележителности на Пловдив. Хотелът е разположен на важен транспортен възел, в района на бившата Сточна гара, само на 780 метра от Централния площад, в близост до митница Пловдив, Международния панаир, Централната железопътна гара, автогара Юг и на 11 км от летище Пловдив. 

На своите гости хотелът предлага 16 двойни стаи, 2 тройни, 2 апартаментa, 1 студио, както и видео-охраняем паркинг пред самия хотел и отстрани на ул. Шаркьой.

Бизнес Хотел Пловдив е елитен хотел, предлагащ невероятен комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти. Разполага с озвучена конферентна зала с 60 места, предоставяща възможност за провеждане на различни бизнес мероприятия, съчетани с кафе-паузи.

Бизнес Хотел Пловдив разполага с луксозен лоби-бар с 35 места, в който се сервира закуската на гостите на хотела. Към него има и уютна лятна градина с 12 места.

Пловдив, бул. Найчо Цанов 11
032-270-370 032-270-360
www.businesshotelplovdiv.com/


Гурме