Хотел Острова

Хотел Острова, Пловдив разполага с леглова база от 62 места.

Ценови диапазон: 30 лв. - 48 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Комплекс Острова е разположен в град Пловдив, до Гребния канал, и предлага на своите посетители съвсем нов хотел и ресторант, който може да се похвали с дългогодишен опит и традиции. Тук има и открит басейн с много зеленина около него.

Хотелът е подходящ както за служебни пътувания, така и за организиране на събития като сватби, юбилеи и други. 

Предлагат се 21 двойни стаи, 4 апартамента и 1 вип апартамент. За пълноценен отдих се предлага и сауна, парна баня, масажи.

Ресторант Острова в град Пловдив е създаден през 2002 година и е един от големите и утвърдени с дългогодишни традиции ресторанти с автентична българска кухня, професионално обслужване и не на последно място - съчетание между български национален интериор и рядко срещаната природа в парк Отдих и култура. 

Ресторантът предлага на своите гости голяма, просторна лятна градина с над триста места, а покритата площ от двеста места – удобни маси и беседки, между които бълбукат малки езерца с фонтани сред зеленина и цветя. От западната страна на градината се отличава вип беседка, до която може да се стигне само през малко дървено мостче, където се плиска бистро студена вода от водопада, който завърта дървено воденично колело. Под най-голямата шатра се намира откритата лятна кухня, от която ежедневно се наблюдава Show cooking - последен вик на модата в кулинарията.

През зимния сезон ресторантът посреща своите гости в зали, разположени на две нива, които имат капацитет от сто места. Всеки един клиент може да се убеди в уюта на битовия стил, за който допринася и уютната камина. 

Автентичната и уютна обстановка, както и професионализмът, невероятно вкусна кухня, бързото и вежливо обслужване в ресторант Острова, гарантират незабравими мигове за Вашите делници и празници, за делови срещи, банкети, интимни вечери, за партито на Вашето дете и най-вече място за чудесни сватбени тържества и дори изнесен сватбен ритуал.

Пловдив, ул. Парк отдих и култура 40, до гребния канал
0887-556-630
ostrova.studentskigrad-bg.com/bg/


Гурме