Спа хотел Рич

Спа хотел Рич, Велинград разполага с леглова база от 118 места.

Ценови диапазон: 58 лв. - 130 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Спа хотел Рич се намира в Спа столицата на България - Велинград. Туристическият комплекс съчетава атмосферата на града с безбройните минерални извори, пълноценната почивка и възстановяване с последния писък в Спа технологиите, незабравимите атракции в таверната, нощния бар и лоби бара. Хотелът разполага с 51 стаи, подземен и открит паркинг. Има вътрешен и външен минерален басейн. Подходящ е за конгресен, конферентен и семинарен туризъм.

Спа Хотел Рич е бутиков хотел и е безспорен лидер в спа и уелнес туризма. През 2005 г. печели приз от БХРА за четири звезден спа хотел N:1 на България. А през 2006 г. Рич става N:1 в класацията на списание Туризъм и отдих.

Спа Хотел Рич е перфектният избор. Една завършена комбинация от грижа за тялото и душата сред вълшебството на природата и изискан лукс. Намира се в центъра на Велинград, в парк с пеещи и илюминиращи фонтани, приказни шатри, сред вековни борови дървета.

Комплексът е разположен върху силно енергийно поле, което ще почувствате още при влизане. В непосредствена близост до хотела се намират четири от най-големите минерални извори във Велинград.

Ще бъдете очаровани още при посрещането. За нас всеки гост е скъп и важен!

Посрещаме Ви с внимание дори и в малките детайли, каквито са нашите традиции, наследството на нашата култура и българското гостоприемство.

Бутиков Спа Хотел Рич е синоним на красота, класика и стил. Ние Ви гарантираме незабравими и приятни моменти сред лукс и комфорт.

Двойна стандартна стая за единично ползване - 110 лв
Двойна стандартна стая (с възможност за допълнително легло) - 140 лв
Луксозна двойна стая за единично ползване - 130 лв
Луксозна двойна стая - 160 лв
Делукс двойна стая - 200 лв
Стандартен апартамент Henry, Merilyn - 230 лв
Апартамент с джакузи Elizabeth, Louie - 260 лв
Фамилен апартамент Rich - 260 лв
Луксозен апартамент Diana - 290 лв
Допълнително легло - 30 лв

В цената е включено: закуска, ползване на вътрешен и външен минерален басейн с вътрешно и външно джакузи, работещи 24 ч.

Велинград, бул. Съединение 500
035-957-803
0888-351-010
hotel-rich.com/bg/
office@hotel-rich.com