Термо СПА хотел Римска баня

Термо СПА хотел Римска баня, Баня, Разлог разполага с леглова база от 227 места.

Ценови диапазон: 28 лв. - 88 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Още древните римляни са строили лечебни къпални в земите на Тракия и така научили местните жители да се лекуват с минералната вода. На мястото на една от римските терми години по-късно било построено село Баня. Римските терми отдавна са в историята, но Термо Спа хотел Римска баня ще Ви запознае с традициите при водолечението и съвременните удоволствия по време на отдиха в България!

В Термо Спа хотел Римска баня ще Ви нагостят с деликатеси от българската и европейската кухня.

Пресни продукти от екологично чисти ферми – това е още една част от нашата уелнес програма.

Термалният Спа център на нашия хотел използва вода от лековит минерален извор с температура 58º. Два басейна с обем 400 м3 и 600 м3 с различна температура на водата, разнообразни бани, сауни и многобройни спа процедури ще Ви помогнат да излекувате и тялото, и душата си.

Ако искате да организирате бизнес-мероприятие – ние ще Ви предложим две конферентни зали с необходимото техническо оборудване и опитен персонал. На територията на хотела работи безплатен Wi-Fi.

Готови сме да сътрудничим с групи – възрастни, деца или даже спортни отбори, търсещи място за тренировка. Паркингът на хотела ще приюти автомобилите на гостите абсолютно безплатно.

В Термо Спа хотел Римска баня почивате като у дома си. Нашата цел е да подарим на гостите уют, душевна топлина и отпускане, да създадем дружеска атмосфера. Ние бихме искали да се връщате при нас като при близки и любими хора.

0889-005-566
rimskabania.com/