Хотел Петков

Хотел Петков, Благоевград разполага с леглова база от 9 места.

Ценови диапазон: 20 лв. - 23 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Хотел Петков е разположен в старинния квартал Вароша, който е известен с уникалния си архитектурен стил. Въпреки че е на тихо и спокойно място с изглед към гората, Хотел Петков е само на 5 минути пеша от централната търговска част на града.

Всяка стая в хотела е с различен стил и предлага всички удобства, нужни за комфорта на всеки клиент. Гостите на хотела могат да ползват услугите на безплатен паркинг и безплатен рум сервиз, Wi-Fi интернет и цифрова телевизия с над 160 канала. Стаите са оборудвани с климатик, радиатор, хладилник, телевизор, сешоар, ютия и гладачна дъска. 

Апартаментът разполага с оборудван кухненски бокс, трапезария, тераса и вана в банята и е на цена 70 лв. 

В хотела има и студио на партерен етаж, отново с оборудван кухненски бокс, както и пейка и масичка пред стаята, удобно за пушачи. Цената на студиото е 40 лв. 

Двойните стаи са също на цена 40 лв. 

Вратата на хотела е отделно от рецепцията. 

Хотел Петков разполага и с малък уютен ресторант, където клиентите могат да се насладят на уникални по рода си ястия на много ниски цени. За удобството на гостите и техните желания се грижат лично собствениците на хотелa. 

Закуската не е включена в цената на нощувката и не е задължителна. Предлагат се 6 обособени вида закуски, чиито цени варират между 2,50 и 5 лв и се сервира между 8:30 и 11:00. Заведението работи за вечеря от 17:00 до 23:30.

Благоевград, ул. Бистрица 10
073-886-500
0899-926-743
petkov-bg.book.direct/bg-bg


Гурме