Хотел Монца

Хотел Монца, Благоевград разполага с леглова база от 30 места.

Ценови диапазон: 21 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Мотел Монца е част от Комплекс Монца, разположен по поречието на река Струма, на 4 км. от Благоевград, на 47 км. от Разлог и Банско, на 72 км. от Петрич и на 76 км. от Гърция. С възловата си позиция на главен път Е79, мотелът е идеалното място за междинна спирка на пътуващите туристи, които ценят комфорта, удобството, доброто отношение, хубавата храна, както и допълнителните услуги, от които могат да се възползват.

Комплексът се състои от Мотел, шоурум, магазин за резервни части, оторизиран сервиз на Тойота и Ситроен, както и професионален автосервиз, предлагащ пълната гама от технически услуги, автомивка и др.

Мотел Монца разполага с 14 стаи с капацитет от 30 места, от които 3 апартамента, 9 двойни стаи и 2 единични стаи. На разположение на гостите на мотела е денонощен охраняем и безплатен паркинг. Уютният ресторант с капацитет от 50 места, предлага на гостите разнообразно меню, включващо както традиционните български гозби, така също и европейски ястия.

Ако търсите професионализъм в обслужването, гостоприемство, гама от допълнителни услуги, приятен престой и майсторски приготвена храна – Това е вашето място!

0878-828-258; 0878-647-046
monza.bg/


Гурме