Семеен хотел Тихия кът

Семеен хотел Тихия кът, Елена разполага с леглова база от 22 места.

Ценови диапазон: 25 лв. - 40 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Хотелски комплекс Тихия кът – едно малко местенце в Еленския балкан. Замислен и построен, за да бъде тих и изолиран от шума на града, комплексът се е сгушил в стара борова гора. До него ще Ви отведе криволичещ път, който през снежните зими, напомня приказните картини от детството ви, а през лятото крие прохлада и в най-горещите дни. Не е необходимо да изминавате километри, за да търсите спокойствие, природа и чистота. Всичко това е тук, на няколко метра от града. Можете да се забавлявате и ползвате предимствата на градската среда или да се усамотите и насладите на тишината и спокойствието, което Ви предлага хотелският комплекс. Каквито и предпочитания да имате, това е място, което напълно може да задоволи и най-деликатния и претенциозен вкус.

Комплексът разполага с три студиа. Във всяко студио са обособени два къта: спален – с двойно легло и кът за почивка – с диван-спалня и телевизионен приемник. Всяко спално помещение е със самостоятелен санитарен възел.

В Тихия кът има 3 спални и 4 стаи с по две единични легла. Разполагаме и с допълнителни легла, които могат да се използват при необходимост.

През летния сезон функционира открит басейн с размери 12/6/1,5 м и лятна градина.

Цена: Спалня, двойна стая - 60 лева, студио – 80 лева. Цената включва нощувка и закуска.

Елена, ул. Околовръстна 9
0884-241-747 0888-233-355
www.tihiakat.eu/