Хотел Балювата къща

Хотел Балювата къща, Трявна разполага с леглова база от 48 места.

Ценови диапазон: 23 лв. - 30 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Семеен хотелски комплекс за селски туризъм Балювата къща се намира на 2,5 км от центъра на Трявна и на 2 км от Природен парк Българка. 

Балювата къща, Трявна предлага за настаняване 48 основни и 13 допълнителни легла, разпределени в 17 стаи. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, TV, сателитна телевизия, телефон, хладилник и Wi-Fi интернет. 

Ресторантът и механата към комплекса са в традиционен битов стил, с 50 и 40 места и богато разнообразие на ястия от българската национална кухня. През топлите месеци може да се насладите на прохладната и красива лятна градина със 100 места. Целогодишно на разположение на гостите са барбекю, чеверме и пещ. 

Гостите на хотелския комплекс ползват два басейна – за възрастни и деца, и коктейл-бар с разнообразни напитки. 

Традиционната обстановка и уютната атмосфера са подходящи за провеждането на организирани фирмени мероприятия и семейни тържества. Комплексът е идеален изходен пункт за разходки, излети, провеждане на пешеходни и вело-турове на територията на Природен парк Българка.

Град Трявна, със своята история, архитектура и живописна природа, е една от най-желаните туристически дестинации в България. Тук се намират известни паметници на културата като Славейковата къща, Даскаловата къща, Тревненското школо, площад Капитан Дядо Никола - единствен по рода си възрожденски площад в България и много други.

В близост до Трявна се намират Архитектурно-историческия резерват Боженци, Архитехтурно-етнографски комплекс Етъра в Габрово, Дряново и Дряновски манастир, Велико Търново с Царевец и Трапезица и още много други забележителности, които нашите гости могат да посетят.

Заповядайте при нас!

Трявна, ул. Патриарх Евтимий 42
0886-999-409
067-765-252
www.balyuvatakashta.tryavna.biz/