Каменната къща, Калейца

Каменната къща, Калейца, Троян разполага с леглова база от 14 места.

Ценови диапазон: 9 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Еко-Арт Каменната къща - екологична, артистична, уникална и неповторима, така може да опишем атмосферата при нас! Само тук може да се насладите на ръчно изработени от екологични материали, предимно дърво и камък, дивани и спални от цилиндрични дървени трупи, светещи маси от листа, дървени мивки, каменни тавани и още много чудеса, проектирани и изработени от собственика на къщата - Найден Стоянов.

Къщата разполага с леглова база за 14 души със самостоятелни санитарни възли. Всяка стая е с телевизор, спално бельо и хавлии! Първият етаж е стая от 45 квадратни метра в Еко-Арт стил и е много подходяща за големи групи хора (над 20) души! На втория етаж е разположен голям хол с кухня и 2 спални с баня и тоалетна с вана! Зимният сезон е топло, лятото прохладно.

Къщата е с площ 120 кв. метра и дворно място от 1 декар. Дворът е с паркинг за 3 коли, барбекю с навес за 35 души, aсмалък с висящо легло, катерушки и люлки за малките, волейболно игрище, баскетболен кош, маса за тенис за по-големите. Летният сезон на Ваше разположение е Веселият басейн с изворна вода и с размери 3/2.5/1.2 м дълбочина, с шезлонги и чадъри. Дворът граничи с вековна гора, озеленен и добре поддържан.

Каменната къща увеличава легловата си база на 12+2 души. Представям Ви най-новото Еко-Арт Хобит къщурката. Тя се намира в самия двор на Каменната Къща, в непосредствена близост до вековна гора. Къщата е с площ 35 кв. метра, едно изключително архитектурно и екологично произведение на изкуството. Хобит къщата е със 100% екологичен покрив с естествена тревна покривка! Изработена от цилиндрични дървени трупи в почти кръгла форма, тя ще Ви доближи максимално до природо-естествения начин на живот. Прозорците са кръгли и изработени от колелета на каруца, като има и голям панорамен прозорец, който открива прекрасна гледка към вековна гора. Леглата са от цилиндрични дървени трупи, 3 на брой, спалня, легло персон и половина и единично легло на втори етаж.

Калейца, Троян, ул. Стара планина 11
0886-001-498
www.kamennata-kushta.com/