Хотел Здравец

Хотел Здравец, Тетевен разполага с леглова база от 150 места.

Ценови диапазон: 25 лв. - 45 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Хотелът предлага 160 легла, разположени в 65 стаи и 10 апартамента. Всички стаи са оборудвани с телефон, мини бар, кабелна телевизия, възможности за безжичен интернет.

На разположение за гостите на хотела има сейф, открит охраняем паркинг, външен обезопасен басейн с филтриране и отопление на водата.

Панорамен ресторант Здравец - 160 места в две зали и 60 места на открита лятна тераса с прекрасен изглед към град Тетевен. Заведението е с климатици. Лоби бар – 40 места. Заведението е с климатик и обособен интернет кът. Коктейл бар Слънчев загар разположен при басейна – 30 места. Многофункционална мултимедийна конферентна зала на две нива със 100 места с интернет връзка и художествена галерия.

Центърът за рехабилитация включвa SPA център с три броя многофункционални вани (6 в 1), (5 в 1), и (3 в 1) включващи тангентор за подводен масаж, джакузи за хидромасаж, перлени вани с озоногенератор, хромо (цветотерапия), аромотерапия, музикотерапия. Ваната (3 в 1) освен перлена вана с озоногенератор, музико и аромотерапия, дава възможност чрез различни органични и неорганични соли и минерали, за ползване на изкуствена минерална вода. Към водолечението в SPA центъра има оборудвана оригинална финска сауна от бял бор. Физиотерапия: сектори за електролечение и инхалации, сънна терапия. Кинезитерапия с възможности за масажи, фитнес зала със специализирани уреди и апаратен масаж, ЛФК и спортна зала

Показания за лечение:
Заболявания на дихателната система; 
Заболявания на централната нервна система - функционални нервни нарушения; Заболявания на периферна нервна система;
Заболяванея на опорно - двигателен апарат;
Хипертония, хипотония и ангионевроза на крайниците, ендокринно-обменни заболявания, диабет, затлъстявания.

Тетевен, ул. Петрахиля 29
067-855-551 067-852-201