Музей на етеричните масла

Откритият през 2018 г. комплекс „Музей на етеричните масла" е постоянна експозиция на етерично-маслени продукти, предимно масла, която е уникална с това, че освен информативно и илюстративно, предоставя възможност на посетителите да опознаят продуктите непосредствено чрез сетивата си.

На място в сградата на комплекса са ситуирани стъкленици с готови масла и аромати - на ваше разположение за тестване преди закупуване.

Комплексът е създаден наскоро, но стъпва върху дългогодишната традиция и разчита на опита и знанията на Института по розата и етерично-маслените култури от близкото минало, който е единствен по рода си в света.

Тук не само ще се запознаете с технологиите за производство на ценните продукти, но и ще разберете какви са ботаническите характеристики на билките, от които са извлечени.

Мисията е да Ви срещнем с вълшебния свят от масла и аромати, да Ви сближим с етерично-маслените култури и да Ви предоставим най-добрата възможност за избор на продукт от тях.

Продуктите на комплекс „Музей на етеричните масла" са изцяло натурални и са наследили традицията  в производството на етерични масла на Долината на розите.

Работно време: всеки ден от 9:00 до 19:00 ч.

www.roseoilbulgaria.com

6100, бул. Освобождение 49
087 624 1515
www.eomuseum.com
info@eomuseum.com