„Игри на волята: България“ тръгва на 6 септември със специална прожекция в Царево

За старта на новото реалити шоу по Нова телевизия   „Игри на волята: България“, на 6-и септември, Националния празник на България, в центъра на Царево ще бъде изградена специална видео стена, съобщиха от Nova Broadcasting group. На нея жителите и гостите на града ще могат да проследят как започва цялото приключение, при това в компанията на екипа на предаването и водещата Александра Сърчаджиева. Ексклузивната прожекция е с вход свободен и се осъществява с подкрепата на община Царево, която оказва съдействие на продукцията през целия снимачен период.

Стартът на приключенското състезание е точно в 20 ч.  То ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък по Нова телевизия.

„Първият епизод е изцяло заснет в Царево. Това е и една от причините да направим тази прожекция, защото е начин да благодарим на всички хора от града и региона, които ни помагаха през месеците на снимки. Освен това, очакваме да има и много гости на града, за които съм сигурен, че ще е любопитно да видят старта ни на голям екран, а след това, ако решат, да се разходят по местата на снимките“, споделя Никола Тупарев, продуцент от „Олд Скуул“.