Вицове


Уважаеми приятели. Искахте в сп. Туризъм и отдих и в неговия сайт да има рублика за настроение. Рублика с вицове, която да ви освобождава от стрес, от клюките и зависта и в трудните моменти да се разведрите. Това е началото, това са вицове и лакардии изпратени от вас. С нетърпение очакваме да ни изпращате вицове, на е-мейл daker@daker.biz, които вие знайте или е създаден от вас. Чрез вица от няколко реда може да кажете толкоз истини, които не могат да бъдат изписани и в цял роман. 

Паркират едновременно мерцедес и запорожец. Двамата шофьори излизат и собственикът на мерцедеса, косо гледайки към заза, казва:
- Карат тук всякакви селяндури евтините си брички. Току-виж, и някоя хубава кола одраскали.
Шофьорът на заза кима утвърдително и казва:
- Не ми говори, брато! Съвсем нагли са станали! Вчера един велосипедист за малко да ми смачка бронята!!!
Той и тя. Той чете:
- Ръцете бавно преминават по гърдите и се насочват към раменете, оттам слизат по гръбначния стълб, плъзгат се към бедрата, плавно се връщат към корема…
Тя пита:
- Скъпи, това “Камасутра” ли е?
- Не, инструкция за митническа проверка…
След обиска на Октопода занесли купищата иззети документи на министър Цветанов. Той дълго чел и с ужас установил, че Алексей Петров знае почти колкото цялото МВР. След интервютата на министъра за паралелното МВР, писарушките установили, че целия архив на Петров се състои от открити източници. Обяснили на Цветанов, че това не е класифицирана информация, но че всички уважаващи себе си служби я набират и че е много полезна. Недоумявайки как е пропуснал такова нещо Цветанов наредил да му се носят всички открити източници. Писарушките възроптали – Но г-н министър вие не можете да прочетете цял месец откритите източници само от един ден ? Тогава Цветанов наредил – Да ми се носят прочетени !